Je mooi voelen met kanker

Kanker, er ernstig ziek uitzien, het kan je zelfbeeld enorm aantasten. Door de ziekte of de behandeling ga je er soms anders uitzien. Je verliest je haar, je huid ziet er doffer of bleker uit, je verliest gewicht of je komt juist bij. De diagnose van kanker is al zwaar op zich, maar het feit dat je lichaam verandert, maakt je soms onzeker en verdrietig. Ook al is het misschien het laatste van je zorgen, toch kan het helpen om jezelf mooi te maken. Want elke vrouw ziet er graag goed uit.

 

Vanuit mijn opleiding als gegradueerd verpleegkundige zit verzorging in mijn bloed; er op een natuurlijke manier goed uitzien was en is een vereiste. Vanuit deze achtergrond heb ik steeds de ambitie gehad om op het juiste moment, op de juiste plaats op zelfstandige basis deze zorg door te trekken naar de schoonheidsbranche.

 

In het groene kader van rust gelegen naast het Peerdsbos te Schoten kreeg deze ambitie in september 2018, na het afstuderen als schoonheidsspecialiste, vorm met de opstart van Maison de Beauté par Céline Rogival.

 

In 2021 zette ik ook graag de stap om mensen tijdens & na kanker een optimale verzorging aan te bieden met:

EEN AANGEPASTE HUIDVERZORGING, o.a. gespecialiseerde gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten.
100% MINERALE MAKE-UP van  ‘i.am.klean’ en het geven van tips, advies & worskhops.
MEDISCHE TATOEAGES: Eyeliner, Tepelhof, Litteken.